Τι είναι το Music for Dj's?

Η Music for Dj’s είναι μια διαδικτυακή συνδρομητική υπηρεσία αποθήκευσης ψηφιακών αρχείων (Cloud Data Storage) και απευθύνεται σε επαγγελματίες dj αλλά και σε ερασιτέχνες.

Εάν δεν είμαι DJ, μπορώ να εγγραφώ στο musicfordjs.net;

ΠΡΕΠΕΙ να είσαι DJ, ραδιοφωνικός σταθμός ή να παίζεις μουσική στο κοινό με κάποιο τρόπο.

Πώς μπορώ να γίνω μέλος;

Αρχικά θα πρέπει να έχετε κάνει εγγραφή στην ιστοσελίδα μας, μετά την εγγραφή σας μπορείτε να επιλέξετε το πακέτο που σας ταιριάζει και να ολοκληρώσετε την αγορά σας προσθέτοντας το πακέτο στο καλάθι, στην συνέχεια αφού συμπληρώσετε τα απαιτούμενα πεδία στην σελίδα “ΤΑΜΕΙΟ” με τα στοιχεία σας μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά σας.

Μόλις έκανα εγγραφή και πλήρωσα, γιατί δεν μπορώ να συνδεθώ και να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία;

Όλες οι συναλλαγές ελέγχονται χειροκίνητα για να διασφαλιστεί ότι πληροίτε τις προϋποθέσεις για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία μας ως DJ, η παραγωγός μουσικής. Η διαδικασία ολοκλήρωσης και ενεργοποίησης της συνδρομής μπορεί να διαρκέσει από λίγα λεπτά έως και 24 ώρες ανάλογα με τις πληροφορίες που παρέχονται. Θα ειδοποιηθείτε μέσω email μόλις εγκριθεί η η συνδρομή σας.

Πώς μπορώ ακυρώσω το πακέτο συνδρομής που αγόρασα;

Οι υπηρεσίες που προσφέρει η Music for Dj’s είναι συνδρομητικές με αυτόματη μηνιαία χρέωση για όλα τα διαθέσιμα πακέτα.

Μπορείτε να ακυρώσετε την συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή και θα συνεχίσετε να έχετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας για τις ολόκληρες 30 ημέρες που πληρώσατε.

Για να ακυρώσετε την συνδρομή σας και να μην χρεώνεστε επιπλέον του προβλεπόμενου χρόνου μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα Ο Λογαριασμός μου > My subscriptions εκεί μπορείτε να επιλέξετε να ακυρώσετε την συνδρομή σας ή να κάνετε αναβάθμιση σε κάποιο άλλο πακέτο.

Εαν αγοράσατε κάποιο πακέτο και δεν θέλετε να χρεωθείτε επιπλέον του ενός μήνα βεβαιωθείτε ότι έχετε ακυρώσει τουλάχιστον 72 ώρες πριν από την επαναλαμβανόμενη πληρωμή σας.

Η Music for Dj’s δεν πραγματοποιεί επιστροφές χρημάτων για πληρωμές που έχουν ήδη εφαρμοστεί και δεν ευθύνεται για την ακύρωση λογαριασμών.

Σημείωση: Μπορείτε να συνδεθείτε ξανά στο λογαριασμό σας ανά πάσα στιγμή και να επαναφέρετε τη συνδρομή σας επιλέγοντας ξανά ενεργοποίηση συνδρομής.

Πώς μπορώ να επανενεργοποιήσω την συνδρομή μου που ακυρώσα προηγουμένως;

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά την συνδρομή σας για το ίδιο πακέτο κάνοντας είσοδο στον λογαριασμό σας με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής. Για επανενεργοποιήση θα πάτε: Ο Λογαριασμός μου > Συνδρομές και θα επιλέξετε επανενεργοποιήση συνδρομής.

Η Συνδρομή μου είναι δεσμευμένη για ορισμένο χρονικό διάστημα;

Όχι. Όλες οι συνδρομές ανανεώνονται αυτόματα μέχρι να ακυρωθούν απο εσάς, μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή πριν από τη λήξη της επόμενης πληρωμής σας. Για να ακυρώσετε την συνδρομή σας θα επιλέξετε: Ο Λογαριασμός μου > Συνδρομές. Για πληρωμές που έχουν πραγματοποιηθεί και έχει ενεργοποιηθεί η πρόσβαση δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων.

Ποιους τρόπους πληρωμής δέχεται η Music for Dj’s;

Η Music for Dj’s δέχεται πληρωμές μέσω PayPal και όλες τις πιστωτικές η χρεωστικές κάρτες μέσω Stripe. Τα στοιχεία πληρωμής σας είναι απόλυτα ασφαλή. Δεν διατηρούμε κανένα απο τα στοιχεία πληρωμής σας στη βάση δεδομένων μας.

Μπορώ να ανεβάσω και να μοιραστώ με τα υπόλοιπα μέλη μια δικία μου παραγωγή;

Ναι. Όλα τα ενεργά μέλη έχουν την δυνατότητα να ανεβάσουν την δικιά τους παραγωγή/remix σε ειδικό φάκελο όπου όλα τα ενεργά μέλη μας έχουν πρόσβαση.