Εν Συντομία

Υπάρχουν DJ που παίζουν σε γάμους εκατοντάδων ευρών απλά και μόνο επειδή έχουν φροντίσει να έχουν μια επαγγελματική ιστοσελίδα μέσα από την οποία παρουσιάζουν την δουλειά τους στους υποψήφιους πελάτες τους. Είτε αφορά DJ εκδηλώσεων είτε bar & club, το επίπεδο παρουσίασης κάποιου με δική του ιστοσελίδα αλλάζει δραματικά σε σχέση με κάποιον που έχει απλά ένα Facebook Page.

Σκεφτείτε ότι κάποιος που ψάχνει DJ για τον γάμο του η DJ για κάποια εκδήλωση, το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να αναζητήσει στην GOOGLE και όχι να ψάξει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς μια επαγγελματική ιστοσελίδα/Portfolio δείχνει σοβαρότητα και κύρος στην δουλεία του DJ, και φυσικά ο υποψήφιος πελάτης μπορεί με μια γρήγορη ματιά να περιηγηθεί και να ενημερωθεί για την δουλειά σας μέσα από φωτογραφίες, βίντεο και Podcasts τα οποία διαφημίζουν την δουλειά και τον επαγγελματισμό σας.

Η Ομάδα Μουσική για DJs & Υπηρεσίες μπορεί να αναλάβει την κατασκευή της επαγγελματικής σας ιστοσελίδας, πορτφόλιο κ.λπ., με τις ποιό ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς συνδυάζοντας την εμπειρία από καταξιωμένους DJs και Web Designers. Από ένα απλό πεντασέλιδο website μέχρι για website που θα είναι Content Design & SEO Ready, σε κάθε περίπτωση θα είναι φτιαγμένο από ανθρώπους που εκτός από γνώστες στην κατασκευή ιστοσελίδων είναι και DJs που γνωρίζουν άριστα την αγορά και θα σας παραδώσουν μια έτοιμη ιστοσελίδα από όλες τις απόψεις.

Η Επαγγελματική σας ιστοσελίδα πιθανότατα θα βγάλει τα λεφτά της από την πρώτη κιόλας δουλειά που θα κλείσετε χάρη σ’αυτήν. Επικοινωνήστε μαζί μας εαν Θέλετε να σας δώσουμε μια πρόσφορά για την επαγγελματική σας ιστοσελίδα!

Τι προσφέρουμε

-DJ/Παραγωγών μουσικής
-Επιχειρήσεων
-Ηλεκτρονικών Καταστημάτων (e-shop)
-Ξενοδοχείων & Τουριστικών Καταλυμάτων
-Εστιατορίων & Χώρων Μαζικής Εστίασης
-Συλλόγων Φορέων

– Responsive Web Design
– Επανασχεδιασμός Εμφάνισης
– Επανασχεδιασμός λογότυπου
– Έλεγχος, διόρθωση και ανανέωση των περιεχομένων
– Ανανέωση των εικόνων και της φωτογραφικής συλλογής
– Προσθήκη νέων λειτουργιών και υπηρεσιών

– Ενημέρωση, διαχείριση και αρχειοθέτηση του περιεχομένου της ιστοσελίδας
– Ασφάλεια και προστασία, τηρώντας αντίγραφα ασφαλείας

– Facebook
– Twitter
– Google Plus
– Instagram
– linkedin
– Youtube

– Δημιουργία λογαριασμού
– Εγκατάσταση κώδικα παρακολούθησης
– Ρύθμιση παρακολούθησης δεδομένων ηλεκτρονικού εμπορίου
– Εκπαίδευση.

Δώστε την δυνατότητα στους δυνητικούς σας πελάτες να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί σας, χρησιμοποιώντας ευκολόχρηστες φόρμες επικοινωνίας, κρατήσεων κλπ, αλλά και την δυνατότητα να σας εντοπίσουν στον χάρτη της Google

Παρουσιάστε τις υπηρεσίες σας και εν γένει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σε περισσότερες από μια γλώσσες και προσελκύστε πελάτες από τις ξένες αγορές.